Till salu

Jag tar inga inbytes hästar och hästarna lämnas ej ut på foder. Du är varmt välkommen att prova hästarna flera gånger här.

Lite tips till dig som söker häst och info hur det går till att köpa häst här: www.saraaandersson.n.nu/att-kopa-hast 

Finns ibland hästar på gården som kan vara tillsalu om rätt köpare dyker upp, handlar då främst om unghästar, tävlingshästar på hög nivå eller hästar under inridning.

 

Telpa från Lilla Fors

Född 2004

e: Segull fra Skardi

Hästen alla söker! Okomplicerad, pigg, trevlig, trygg, lätt broms! Alla gångarter på plats med fint steg och vunnit många V5. Väldigt lätt töltad, har en stor trav, trevlig galopp och vägvinnande skritt. Säljs av sin uppfödare och är en häst som jag sällan får in på försäljning. En sån häst som "alla vill ha", men nästan aldrig blir tillsalu. Intressant till familj, fritidsryttare som vill utvecklas, barn som vill till SM eller som första häst. Ranglåg i flocken. 

Pris: 63.000kr

 

Isar från Göranstorp

Född 2011

e: Kynnir fra Feti

Stor och vacker sago-prins som syns! Femgångare med taktrena gångarter och välbalanserad i samtliga. Passar dig som vill ha en "storhäst-känsla" i din häst. Han har medelvilja+ och trevlig i munnen. Passar dig som vill ha en lyxigare ridhäst med lite storlek. Okomplicerad i det mesta. ca 143-145cm, rejäl häst!

Pris: 80.000kr

 

Heba från Snickaregården reserverad

Född 2015 

e: Flipi från Österåker

Mycket lovande sto med lätthet för gångarterna. Vänlig och schysst, trygg i sig själv, helt ospänd. Medelvilja och super lätt i handen. Hon bär sig bra och har egen bra balans. Ett ämne för framtiden för både tävling och avel. Troligtvis femgångare. Ca 141-142cm. 

Pris: 65.000kr

 

Stolt från Zelus

Född 2014

e: Dynjandi fra Hákoti

Rart och gulligt sto ca 137-138cm. Väldigt vänlig och trygg i sig själv. Ej tittig! Kan lika gärna gå först som sist på uteritter. Medelvilja+ och lätt i handen. Prydlig form. Trevlig fritidshäst för dig som vill rida i skogen, kursa och rida lättare tävlingar. Okomplicerad och frisk!

Pris: 40.000kr

 

Nelly från Fingalstorp

Född 2013

e: Sedill fra Holum

Piggt femgångssto med lätt för alla gångarter och ett fint steg. Helt ospänd och är riden mycket ute på turer. Rolig ridhäst med bra gångarter. ca 140cm och grövre typ av häst. Passar dig som vill kursa, tävla och rida i skogen; ha en allsidig och pigg häst med kapacitet att plocka fram. 

 

Stjarni från Hendriks

Född 2012

e: Mjölnir från Aspås

Vacker valack som syns i mängden! Propertionerlig och snygg femgångare med lätt för gångarterna. En häst som ger trevlig ridkänsla och passar dig som vill rida kurser, tävla och  söker en snygg valack som har lika lätt för tölt som trav. Inriden sent och blev kasterad för ett år sen, går idag i stor valack/hingstflock och fungerar bra i flocken. 

Pris: 65.000kr

Foto: Mirjam Horn

 

Thordis från Hendriks

Född 2017

e: Mjölnir från Aspås 

Stort och vänligt sto med trevliga rörelser. Blir av den större modellen. 

Pris: 38.000kr inkl moms

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)