Till salu

Alla hästar är fång/eksem-fria om inte annat står i annonsen. Lämnas ej ut på foder.

 Just nu har flera hästar blivit reserverade och sålda innan jag hunnit lägga ut dem på annons! Om du söker häst; kontakta mig gärna vad du söker för typ av häst, så kanske jag har rätt häst här, eller på ingång. 

Lite tips till dig som söker häst och info hur det går till att köpa häst här: www.saraaandersson.n.nu/att-kopa-hast 

 

Draumur reserverad

5årig valack som vill vara tillags. Enkel att hantera och vänlig. Inriden 2mån hos Ann-Marie Röst, sedan vidare utbildning hos mig 1mån. Lite känslig kille som vill ha en balanserad och tydlig ryttare, gärna unghästvana. Rids idag i alla gångarter med tölt som bästa gångart, ren trav och mjuk galopp. Flyttar sig för skänkeln i skritt, mjuk i munnen, medelvilja. Billigare prisklass. Blir en super trevlig ridhäst. 

 

Sigrun från Hålåsen

E: Hrekkur från Hålåsen

10årigt femgångssto med mycket framåtanda. Lyhörd och kvick för hjälperna. Jämna, bra gångarter: ren takt i tölt med bra rörelser, trav med gott sväv, trevlig skritt och galopp, passen påbörjad och känns lovande. Passar en van ryttare som söker en jämn, bra femgångshäst för kurser och tävling. Väldigt rolig att rida och arbeta med!

Pris: 65.000kr

/sigrun.jpg/image.jpg

 

Madonna 

Flott 6årigt sto med vilja över medel, rör sig riktigt bra, troligtvis kommer tölt bli hennes starkaste gångart utan tempobegränsingar. En häst vi tror mycket på! Passar den som söker en lyxig ridhäst eller till den som vill ta fram en tävlingshäst på hög nivå! 

E: Ljufur fra Vindasi (1kl fyrgångshingst), mamma är också ett 1kl sto fyrgångssto.

Pris: 90.000kr

/image.jpg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)