Till salu

Alla hästar är fång/eksem-fria om inte annat står i annonsen. Lämnas ej ut på foder.

 Just nu har flera hästar blivit reserverade och sålda innan jag hunnit lägga ut dem på annons! Om du söker häst; kontakta mig gärna vad du söker för typ av häst, så kanske jag har rätt häst här, eller på ingång. 

Lite tips till dig som söker häst och info hur det går till att köpa häst här: www.saraaandersson.n.nu/att-kopa-hast 

  

Madonna 

Flott 6årigt sto med vilja över medel, rör sig riktigt bra, troligtvis kommer tölt bli hennes starkaste gångart utan tempobegränsingar. En häst vi tror mycket på! Passar den som söker en lyxig ridhäst eller till den som vill ta fram en tävlingshäst på hög nivå! 

E: Ljufur fra Vindasi (1kl fyrgångshingst), mamma är också ett 1kl sto fyrgångssto.

Pris: 90.000kr

/image.jpg

Glaumur 

13årig femgångsvalack med hjärtat på rätt ställe. Trygg och trevlig häst som varit ute endel på kurser och ganska "världsvan", läromästare. Bra tölt med fina rörelser, stor trav med bra sväv, bra skritt, ok galopp och en bra, säker pass. En toppen häst som de flesta söker! Rejäl och viktbärande. 

Pris: 52.000kr 

Doppa 

9årigt fyrgångssto med flotta gångarter! Tölt som sin allra bästa med aktion över det vanliga. Passar den som vill tävla på hög nivå! Doppa är en arbetmyra och tar gärna i, vill vara tillags och är väldigt vänlig. Härlig framåtbjudning, lätt för form! En häst som har allt: lynne, tempo, bra takt, ridbarhet och flotta rörelser!

Pris: 130.000kr

Lokkur

8årig fyrgångsvalack med super trevligt lynne. Isabell skäck. Ren tölt, trav, skritt och galopp, fyrgångare. Super härlig fritidshäst. 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)