Till salu

Alla hästar är svenskfödda, fång/eksem-fria om inte annat står i annonsen. Lämnas ej ut på foder eller bytes.

Alla hästar hinner inte alltid ut på annons innan de blir sålda, kontakta mig gärna med vad du söker för typ av häst. Har även några som säljs om rätt köpare dyker upp...

Lite tips till dig som söker häst och info hur det går till att köpa häst här: www.saraaandersson.n.nu/att-kopa-hast 

Gjöf 

8årigt sto med rena, jämna gångarter och ett fint steg. Super trevlig och fin att både rida och hantera; väluppfostrad! Hon är pigg och framåt, positiv och artig. En häst som plockar poäng på tävling. Till detta har hon en bra exteriör. Alla förutsättningar för dig som söker en fin ridhäst.

Pris: 70.000kr

Silverprinsen från Fingalstorp

5årig valack som är stor och rejäl 145cm. Väldigt schysst häst som är riden mycket ute, både ensam och med sällskap. Silversvart. Prinsen har en super skritt! töltar och galopperar lätt, i dagsläget svårt för trav och därav priset. Svenskfödd och säljs av uppfödaren.

Pris: 50.000kr inkl moms

Silverprinsessa från Fingalstorp

Stort 143cm och rejält fyrgångssto, 5år. Väldigt prydlig häst med fint steg, utvecklas varje dag. Snäll och helt ospänd. Silversvart, svenskfödd och säljs av uppfödaren. Pigg och altert häst som gillar att jobba. 

Pris: 60.000kr inkl moms

Villirós från Bergshyttan Norrgård

E: Orion från Stav (1kl) ue: Sedill fra Holum (1kl). Lätthanterlig och milt, fint lynne. Välbyggd med sött uttryck. Orion har gett trevliga och lättsamma avkommor med fint steg. Säljs av uppfödaren och kan ses hos uppfödaren, ca 20min från Forsen

Pris: 29.500kr

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)