Till salu

Alla hästar är svenskfödda, fång/eksem-fria om inte annat står i annonsen. Lämnas ej ut på foder eller bytes.

Alla hästar hinner inte alltid ut på annons innan de blir sålda, kontakta mig gärna med vad du söker för typ av häst. Har även några som säljs om rätt köpare dyker upp...

Lite tips till dig som söker häst och info hur det går till att köpa häst här: www.saraaandersson.n.nu/att-kopa-hast 

Gjöf 

8årigt sto med rena, jämna gångarter och ett fint steg. Super trevlig och fin att både rida och hantera; väluppfostrad! Hon är pigg och framåt, positiv och artig. En häst som plockar poäng på tävling. Till detta har hon en bra exteriör. Alla förutsättningar för dig som söker en fin ridhäst.

Pris: 70.000kr

Nott

Prydligt litet 5årigt sto, rena och välseparerade gångarter. Lätt i handen, pigg och arbetsvillig, cool i psyket och går lika bra att rida ensam som med sällskap. Kan passa mor/dotter, som fritidshäst, härlig kurshäst och för lättare tävlingar. Svenskfödd och säljs av uppfödaren.

Pris: 45.000k inkl moms

Doris

Söt, välpropertionerlig och snygg. 4åriga Doris är tränad 4mån totalt; har fin hållning, lätt på hjälperna, bra takt i tölt i långsamt tempo, stabila grundgångarter. Har en mycket bra grundutbildning och alltid riden av ryttare med lång erfarenhet och utbildning. E: Kraftur (1kl), morfar: Askur från Håkansgården. Blir den du gör henne till.

Pris: 60.000kr inkl moms

/doris.jpg

Nattadiis

Bedömt 8årigt fyrgångssto e: Svartur. Bedömd till 7,67 som fyrgångare. 8.5 för galopp, 8 resten utom skritt 7.5, 5 för pass. Exteriör 7.93. Tävlad i A-final på SM med junior 2017. Iår tävlad av vuxen, 6,23 i V2 & kvalad till SM i B-flokk. Finns mycket kvar att utveckla i henne! Passar en satsande ryttare eller avel.

Pris: 120.000kr

/nattadiis1.jpg

Dimma från Lars-Eriks

13årigt bedömt fyrgångssto e: Dökkvi och 1kl sto. Syster med Spria som tagit NM-silver (samma mamma). Dimma är en häst med mycket naturlig aktion, mycket framåt anda och bedömd med 8-8,5 för alla gångarter som fyrgångare. Hon är stor och pampig (146cm) med mycket man och pannlugg. En häst med "look" att få resultat på. Svenskfödd och säljs av uppfödaren! Har två avkommor.

Pris: 120.000kr

Kvikur 

6årig valack med mjuka gångarter. Underbar tölthäst som du kan rida hur långt som helst på. Femgångare och har alla gångarter "öppna". Ett vänligt och fint sätt, ospänd att rida. Medelvilja och super lätt i handen, en trevlig ridhäst för dig som söker en bästa vän. 

Pris: 65.000kr

Teodor från Åkerskogen

5årig valack med mycket naturlig aktion och separerade gångarter e: Kynnir fra Feti. "Teo" är mycket vänlig och trevlig, vill bara vara tillags. Stor och rejäl modell med fin resning. Lovande framtida tävlingshäst eller lyxig ridhäst. Säljs av uppfödaren. 

Pris: 80.000kr inkl moms

Villirós från Bergshyttan Norrgård

E: Orion från Stav (1kl) ue: Sedill fra Holum (1kl). Lätthanterlig och milt, fint lynne. Välbyggd med sött uttryck. Orion har gett trevliga och lättsamma avkommor med fint steg. Säljs av uppfödaren och kan ses hos uppfödaren, ca 20min från Forsen

Pris: 29.500kr

Moa från Nyhammar

Rödskäck 3årigt sto e: Mjölnir. Pigg och vaken, jobbad lite från marken och gått endel som handhäst. Vacker och trevlig, passar perfekt till dig som vill forma din egna häst. Alt. kan inridning hos mig köpas till. Finns att se hos sin ägare.

Pris: 32.000kr

Ernir från Knekttorpet 

3årig valack e: Viking från Österåker!! Välstammad och snygg femgångare med stabilt psyke, mycket spännande för framtiden. Inridning är påbörjad och han är helt ospänd. Står hos sin ägare.

Pris: 55.0000kr

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)