Till salu

Alla hästar är svenskfödda, fång/eksem-fria om inte annat står i annonsen. Lämnas ej ut på foder eller bytes.

Alla hästar hinner inte alltid ut på annons innan de blir sålda, kontakta mig gärna med vad du söker för typ av häst. Har även några som säljs om rätt köpare dyker upp...

Lite tips till dig som söker häst och info hur det går till att köpa häst här: www.saraaandersson.n.nu/att-kopa-hast 

 

Gjöf från Bönhamn

Född: 2010

E: Veigar fra Vakurstödum (bed. 8.30 med 9 för tölt, spirit och hovar) 

Villigt femgångssto med fina gångarter där tölt och galopp är de bästa. Sparsamt tränad i pass men visar talang för gångarten. Stort temporegister i samtliga gångarter och väldigt rolig att rida och träna. Skulle passa perfekt till geadinga, passar även töltgrenar, femgång och/eller pass. Schysst och ospänd häst, enkel i all hantering. Svenskfödd och frisk. Besiktad UA 6/3-19. Fynd för rätt ryttare.

Pris: 67.000kr

Dirfa från Grangärde

Född 2014

E: Svalur från Knutshyttan (exteriör bed. 7.91 Blup 124)

U: Fluga frá Halakoti (bed. 7.91)

Fyrgångssto med naturlig aktion. Vänligt inställd och positiv till ryttaren. Dirfa är orädd och trygg i sig själv, van att ridas ut både i grupp och ensam. Spännande gång och mycket lovande. Ridbar för sin ålder. Passar den som söker ett sto för framtida tävling och/eller avel.

Pris: 59.000kr

 

Mysla från Olsgården

Född 2006

E: Godi fra Audsholtshjaleigu bed. 8.13 (fyrgångare)

Större, rejäl och viktbärande häst som gärna väljer tölt. Hon har bra takt i trav och galopp samt ett trevligt steg i samtliga gångarter. Mysla är framåt och pigg, trygg och orädd, väldigt snäll och enkel i all hantering. Svenskfödd och frisk, säljs av uppfödaren. Har haft föl. 

Pris: 55.000kr

Sindri från Axelsro

Född 2011

E: Jor fra kjartansstödum (hederspremie)

Sindri är en stor och rejäl, viktbärande valack som är svenskfödd och enkel i all hantering. Femgångare med prydlig hållning, skrittar trevligt, travar med ren takt, tölten är i dagsläget bunden men blir bättre ju längre han är i träning, fattar galopp lätt men tappar den i paddock/ridhus. Passar en ryttare med lite vana. 

Pris: 35.000kr

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)