Till salu

Alla hästar är fång/eksem-fria om inte annat står i annonsen. Lämnas ej ut på foder.

Alla hästar hinner inte alltid ut på annons innan de blir sålda, kontakta mig gärna med vad du söker för typ av häst. Har även några som säljs om rätt köpare dyker upp...

Lite tips till dig som söker häst och info hur det går till att köpa häst här: www.saraaandersson.n.nu/att-kopa-hast 

Fler saluhästar kommer i slutet på mars

 

Spira från Långlandet f. 2010

Spira är bedömd som 6åring till 7.85 med 8.05 för exteriör, 7.71 för rid. 8,5 för tölt och spirit med kommentar "bra takt, hög aktion" "samarbetsvillig, vaken". Jag ser att fler punkter i hennes ridbedömning skulle kunna höjas om man vill visa henne igen. Spira är en femgångare och skulle kunna göra sig bra i tölt och femgång, skulle passa satsande ungdom. Spira är framåt och energisk men alltid lätt att stanna, schysst och vill vara tillags, aldrig spänd. Väldigt ROLIG ridhäst som man alltid blir glad av. Hon har fått ett föl 2017 som ser lovande ut och hon sattes igång i januari. Vacker isabellblack med mycket man och pannlugg.

E: Fróði frá Staðartungu (bed. 8.59, med 8.85 för rid. Landsmotsvinnare A-flokk)

Pris: 165.000kr

/spira1.jpg

 

Ask från Kranglan f. 2008

5-gångsvalack med utstrålning. Väljer gärna tölt där han är taktren. Har en bra trav med god takt, ok galopp. Lätt i handen, enkel att forma och jobba. Riden mycket för instruktör på lektioner och kurser. Enkel i all hantering, lätt lastad, enkel i flocken. Passar dig som söker en bästa vän som hänger med på allt du önskar. 

Pris: 60.000kr

/ask.jpg

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)