Till salu

Alla hästar är svenskfödda, fång/eksem-fria om inte annat står i annonsen. Lämnas ej ut på foder eller bytes.

Alla hästar hinner inte alltid ut på annons innan de blir sålda, kontakta mig gärna med vad du söker för typ av häst. Har även några som säljs om rätt köpare dyker upp...

Lite tips till dig som söker häst och info hur det går till att köpa häst här: www.saraaandersson.n.nu/att-kopa-hast 

Spraekur

12årig femgångsvalack med hjärta av guld. Vill bara vara tillags och ställer upp på allt. Van att ridas mycket i naturen. Stor 145cm, välrest och rejäl häst e: Prins från Knutshyttan. Lätt i handen med fin hållning. Mycket lätt töltad och är i dagsläget något passtaktig, bra trav, ok galopp ute. Blir en riktig kompis som hänger med på vad ryttaren än vill hitta på. 

Pris: 60.000kr

/spraekur.jpg

Eldrun

Väldigt söt och charmig men något bestämt 7årigt sto. Super lätt i handen och har fin hållning. Passtaktig i tölten, bra trav och mjuk galopp som gör sig bäst ute. Femgångare. Kan bli bormsande och passar därför ryttare med kvicka hjälper och som inte är för försiktig. Super mysig att rida ut på, kan ridas i stora grupper och kan ridas om i alla gångarter utan att bli stressad. Trevlig i hantering. Rejäl häst på 140cm.

Pris: 40.000kr

/eldrun.jpg

Fafnir

Stor 144cm och välrest 4åring e: Baltasar från Sundsberg, inriden 1mån av C-tränare. Rids i skritt, trav och galopp i paddock eller ute med sällskap. Helt ospänd och väldigt schysst. Pigg och framåt, mycket samarbetsvillig. Perfekt till dig som vill forma din egna häst.

Pris: 40.000kr

/fafnir.jpg

Doris

Söt, välpropertionerlig och snygg. 4åriga Doris är tränad 4mån totalt; har fin hållning, lätt på hjälperna, bra takt i tölt i långsamt tempo, stabila grundgångarter. Har en mycket bra grundutbildning och alltid riden av ryttare med lång erfarenhet och utbildning. E: Kraftur (1kl), morfar: Askur från Håkansgården. Blir den du gör henne till.

Pris: 60.000kr inkl moms

/doris.jpg

Nattadiis

Bedömt 8årigt fyrgångssto e: Svartur. Bedömd till 7,67 som fyrgångare. 8.5 för galopp, 8 resten utom skritt 7.5, 5 för pass. Exteriör 7.93. Tävlad i A-final på SM med junior 2017. Iår tävlad av vuxen, 6,23 i V2 & kvalad till SM i B-flokk. Finns mycket kvar att utveckla i henne! Passar en satsande ryttare eller avel.

Pris: 120.000kr

/nattadiis1.jpg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)