Till salu

Alla hästar är fång/eksem-fria om inte annat står i annonsen. Lämnas ej ut på foder.

Alla hästar hinner inte alltid ut på annons innan de blir sålda, kontakta mig gärna med vad du söker för typ av häst. Har även några som säljs om rätt köpare dyker upp...

Lite tips till dig som söker häst och info hur det går till att köpa häst här: www.saraaandersson.n.nu/att-kopa-hast 

 

Spira från Långlandet f. 2010 reserverad

Spira är bedömd som 6åring till 7.85 med 8.05 för exteriör, 7.71 för rid. 8,5 för tölt och spirit med kommentar "bra takt, hög aktion" "samarbetsvillig, vaken". Jag ser att fler punkter i hennes ridbedömning skulle kunna höjas om man vill visa henne igen. Spira är en femgångare och skulle kunna göra sig bra i tölt och femgång, skulle passa satsande ungdom. Spira är framåt och energisk men alltid lätt att stanna, schysst och vill vara tillags, aldrig spänd. Väldigt ROLIG ridhäst som man alltid blir glad av. Hon har fått ett föl 2017 som ser lovande ut och hon sattes igång i januari. Vacker isabellblack med mycket man och pannlugg.

E: Fróði frá Staðartungu (bed. 8.59, med 8.85 för rid. Landsmotsvinnare A-flokk)

Prisklass 120-170.000

/spira1.jpg

 

Engla från Solbacken född 2007

Bedömt sto, 7,73 e: Garri fra Reykjavik. Jämn femgångare med tölt och pass som bästa. Ren takt i grundgångarterna. Flotta rörelser i samtliga där tölten sticker ut mest. Väldigt snäll och okomlicerad häst! Har en avkomma e: Prins som ser mycket lovande ut. Engla passar dig som vill tävla på en "färdig" och stabil häst. 

Pris: 83.000kr

 

Baron fra Armoti född 2014

E: Konsert fra Korpu (bed. 8.61, 8.75 för rid!)

U: Iris fra Armoti (bed. 8.02)

Lovande valack med vacker exteriör, tilltalande look och trevlig gång. Passar för framtida tävling, kurser och lyxig ridhäst. 

 

Skuld från Långsjö född 2014

E: Magnus fra Dalur (bed. 8.66, 8.83 för rid!)

Välstammat sto med blup 115. Välpropetionerlig, lätt för alla gångarter. Pigg och vaken häst. 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)